Dunai halászlé

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 kg ponty
  • harcsa
  • törpeharcsa
  • 2 fej hagyma
  • édes és csípős házipaprika

Elkészítés:

A karikára vágott hagymát és a halszeleteket a bográcsba rétegesen rakom le. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje. Forráskor, ahol buzog, beleszórom a paprika felét. Csak rázogatva főzöm, sohasem keverem. A főzés vége felé beleteszem a tejet és az ikrát, majd a paprika maradékát.

Hasonló receptek

Csirkés sóskaleves

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Karfiolos karalábé leves

Leves, Könnyű

Allergia, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Brokkoli krémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: