Tönköly pástétom
Hozzávalók:
- 20 dkg tönköly
- 10 dkg margarin
- ízlés szerint só
- szerecsendió-virág por
- szegfűbors
- borsikafű poralakban
- lestyánpor.
Elkészítés:
A tönkölyt előző este beáztatjuk, megfőzzük, fedő alatt duzzasztjuk. Húsdarálón ledaráljuk, a fűszerekkel, margarinnal kikeverjük. Zöldségfélével fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Padlizsánkrém
Egyéb, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tejszínes cukkíni
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Alma csatni 1.
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes