Joghurtos-tejszínes őszibarackleves
Hozzávalók:
- 1 üveg őszibarack befőtt
- 1 kis doboz natúr joghurt
- 1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam)
- vanília
Elkészítés:
Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem, szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.
Hasonló receptek
Narancsos répakrémleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fahéjas szilvaleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Mexikói zöldségleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes