Nephropanból főtt tészta (galuska) készítése

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

Elkészítés:

A kenyérpor súlyára számított kb. 110-120 % mennyiségű vízzel egynemű tésztát készítünk, amelyet bő forrásban lévő vízbe szaggatunk. 5-6 perces főzés után (amikor a tészta a víz felszínére feljön) tésztaszedő kanál segítségével leszűrjük, langyos vízben átmossuk, majd lecsurgás után húsételekhez köretként fogyaszthatjuk. Megfelelő ízesítéssel (cukrozott mákkal, lekvárral, grízzel, dióval) egytálételként is tálalhatjuk.

Hasonló receptek

Spanyol tortilla

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldséggaluska

Köret, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Krokett

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: