Nephropanból főtt tészta (galuska) készítése
Hozzávalók:
Elkészítés:
A kenyérpor súlyára számított kb. 110-120 % mennyiségű vízzel egynemű tésztát készítünk, amelyet bő forrásban lévő vízbe szaggatunk. 5-6 perces főzés után (amikor a tészta a víz felszínére feljön) tésztaszedő kanál segítségével leszűrjük, langyos vízben átmossuk, majd lecsurgás után húsételekhez köretként fogyaszthatjuk. Megfelelő ízesítéssel (cukrozott mákkal, lekvárral, grízzel, dióval) egytálételként is tálalhatjuk.
Hasonló receptek
Spanyol tortilla
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldséggaluska
Köret, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Krokett
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes