Vagdalt

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 35 dkg sertés- vagy csirkehús
  • 1 közepes burgonya
  • 10 dkg gluténmentes száraz kenyér
  • 10 dkg gluténmentes kenyérmorzsa
  • zsiradék
  • hagyma
  • paprika
  • fokhagyma
  • bors
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A darált húst összedolgozzuk a megáztatott, kinyomkodott kenyérrel, a diétában fogyasztható fűszerekkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával. Tojás helyett a megmosott, megtisztított, lereszelt nyers burgonyát keverjük a vagdalthoz. Pogácsákat formálunk a masszából, kenyérmorzsába forgatjuk, bő zsiradékba sütjük.

Hasonló receptek

Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkeméjjal töltött gomba

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Finom fűszeres máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: