Vagdalt
Hozzávalók:
- 35 dkg sertés- vagy csirkehús
- 1 közepes burgonya
- 10 dkg gluténmentes száraz kenyér
- 10 dkg gluténmentes kenyérmorzsa
- zsiradék
- só
- hagyma
- paprika
- fokhagyma
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A darált húst összedolgozzuk a megáztatott, kinyomkodott kenyérrel, a diétában fogyasztható fűszerekkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával. Tojás helyett a megmosott, megtisztított, lereszelt nyers burgonyát keverjük a vagdalthoz. Pogácsákat formálunk a masszából, kenyérmorzsába forgatjuk, bő zsiradékba sütjük.
Hasonló receptek
Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkeméjjal töltött gomba
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Finom fűszeres máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes