Kapormártás
Hozzávalók:
- 10 dkg margarin
- 5 dkg kukorica- vagy rizsliszt
- 3 dl csontlé
- 1 csomó kapor
- 5 dkg porcukor
- 1 citrom
- só
Elkészítés:
A rizslisztet felhevítjük és hozzáadjuk a margarint. Ha a margarin megolvadt, felengedjük a csontlével. Legyen mártás sűrűségű. Hozzákeverjük a finomra vágott kaprot, a sót és amikor lehűlt, a citrom kifacsart levét.
Hasonló receptek
Almamártás
Mártás, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Vesebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes
Avokádó paradicsommal
Mártás, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Tartármártás
Mártás, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes