Ropogós zöldségek

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 evőkanál kukoricakeményítő
  • csipetnyi só
  • egy karalábé
  • egy alma
  • egy kis fej karfiol fele
  • hideg víz
  • étolaj

Elkészítés:

A kukoricakeményítőt összekeverjük a sóval és annyi hideg vízzel, hogy csomómentes, kissé híg, palacsintatésztához hasonló állagú masszát kapjunk. A vékonyra szelt vagy kis darabokra szedett zöldségeket és almát megforgatjuk a keményítős masszában, majd forró olajban kisütjük. Azonnal tálaljuk, és frissen fogyasztjuk. Borkorcsolyának, uzsonnának vagy előételnek is remek.

Hasonló receptek

Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Előétel, Könnyű

Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Raclette-tál

Előétel, Közepes

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtfelfújt

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: