Resistar PRO: ha tényleg egyedülálló segítség kell immunrendszerének

Szponzorált tartalom
megjelent:

Bizonyára sokan tapasztalták, hogy az immunrendszert támogató, természetes alapú étrend-kiegészítők jelentős része „egyedülálló” összetételt és hatékonyságot ígér. Sok készítményben azonban tüzetesen vizsgálódva sem lehet semmi egyedire bukkanni. Ha van termék, amely viszont teljes joggal használja az említett jelzőt, az a koncepciójában és komplexitásában is egészen újat hozó Resistar PRO. (x)

Resistar PRO Lássuk, mi is adja a SynergoLAB prémiumminőségű formulájának semmihez sem hasonlítható erejét!

A „Tényeken Alapuló Természet”

Az orvost, gyógyszerészt és természetgyógyászt is felvonultató, magyar szakértői csapat alapvetése az volt, hogy a növényi hatóanyagok esetén is joggal várjuk el, hogy azok sikeres alkalmazhatóságára elegendő mennyiségű (és minőségű!) tudományos bizonyíték álljon rendelkezésre. Éppen ezért alapos kutatómunkával összegyűjtötték azokat a tradicionális orvoslásban évezredek óta bizonyító alkotóelemeket, melyeknél megfelelő szakirodalom igazolja a szervezetre gyakorolt jótékony hatásokat.

Az „ALL-IN” koncepcióA Tényeken Alapuló Természet

A szigorú „előszűrés” után a SynergoLAB-nál nem elégedtek meg azzal, hogy kiválasztanak 1 vagy 2, hivatalosan is hatékony, természetes összetevőt. A Resistar PRO-ban ugyanis a lehetőség szerinti összes kedvező hatóanyag helyet kapott, az echinacea és az olajfalevél kivonatától a ganoderma gombán át a kurkuminig, és a sor még hosszasan folytatható. Ez a komplexitás kell ahhoz, hogy a készítmény a legjobb eséllyel adjon megoldást napjaink, sokszor szintén rendkívül összetett kihívásaira.

1+1 néha több mint 2!

Nyugodtan mondhatjuk, a bizonyítottan hatásos természetes összetevők közös csatasorba állítása – kiegészítve a Resistar PRO-ban szintén megtalálható vitaminok és ásványi anyagok széles skálájával – már önmagában is nagy segítség szervezetünk egyensúlyának fenntartásában. A SynergoLAB-nál azonban ennél is többre vállalkoztak! Étrend-kiegészítőjük innovatív formulája révén az alkotóelemek képesek szinergiát létrehozni, vagyis egymás pozitív hatását felerősíteni. Így minden egyes kapszulával akár többet is tehetünk immunrendszerünk normál működéséért, mintha a bennük található – egyenként is hatásos – összetevőket külön-külön alkalmaznánk.

A minőség terén sincs helye kompromisszumnakA minőség terén sincs helye kompromisszumnak!

Végezetül, azt is megnyugtató tudni, hogy a SynergoLAB a termékeiben csakis a világ különböző tájainak gondosan ellenőrzött forrásaiból származó, genetikailag nem módosított nyersanyagokat alkalmaz, újszerű megoldások révén pedig azok maximális hasznosulásáról is gondoskodik. Ez a szakértő alkotók által felállított, igen magas mérce a garancia arra, hogy a Resistar PRO-val Ön a lehető legnagyobb biztonság mellett teheti meg a legtöbbet saját és családja szervezete védelmében ebben a kockázatokkal teli időszakban!

A Resistar PRO szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!

Cikkajánló

Hogyan erősítsük immunrendszerünket?

Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász
Immunerősítés
Az őszi hónapok beköszöntével egyre többen fáznak meg, lesznek betegek, vagy rosszabb esetben az influenza miatt esnek ágynak. Mindez betudható az időjárás megváltozásának - a lehűlésnek, esőknek, nyirkossá vált levegőnek -, amely hozzájárul a kórokozók számának növekedéséhez.
Alvászavar
Alvászavar

Mutatjuk, mi és hogyan segíthet. (x)

Stressz
Stressz

Milyen következményei lehetnek?

WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg - Dr. Szabó Zsuzsanna, háziorvos, pszichoterapeuta
WEBBeteg összeállítás - Dr. Lesznyák Judit, Dr. Borsi-Lieber Katalin, Dr. Ujj Zsófia Ágnes
WEBBeteg - Dr. Borsi-Lieber Katalin
WEBBeteg - Dr. Lajtos Melinda, tüdőgyógyász
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.