Színvonalas oktatás és karrier várja a Pécsen végző orvosokat

Szponzorált tartalom
megjelent:

Pécset nem véletlenül hívják egyetemvárosnak. A vidéki felsőoktatás egyik fő központja Magyarországon, de nemcsak hazánkban, hanem külföldről is sokan érkeznek a városba, leginkább tanulmányi célokkal. (x)

Az pedig, hogy mindez így van, főként az Orvostudományi Karnak köszönhető, és annak a kiépített infrastruktúrának és rendszernek, ami a végzettek számára remek szakmai gyakorlati lehetőségeket és fényes karriert ígér.

Ápoló, egészségügyi és orvosi állások Pécsen

orvos a kórházi folyosónHa megnézzük az aktuális helyi munkalehetőségeket, akkor is látható, hogy Pécsen szép számmal adódnak lehetőségek, az egészségügyi szférában pedig folyamatosan óriási szükség van a jó munkaerőre. Sőt, túlzás nélkül állítható, hogy az egyik, ha nem a legfontosabb területről van szó, ami a társadalmi megbecsültséget illeti. Pécsen pedig munka is van, többféle pozícióban is el lehet helyezkedni a végzést követően – vagy akár már a tanulmányok alatt hasznos szakmai tapasztalatot szerezni.

Különböző pécsi egészségügyi, orvos, ápoló állások a PecsAllas.hu lapon is elérhetők. Érdemes továbbá folyamatosan nyitott szemmel járni, építeni a kapcsolatokat, lecsapni a szakmai lehetőségekre, legyen az akár egy gyakornoki program vagy bármi egyéb. A helyi klinikák és egészségügyi intézmények karrier oldalán is érdemes lehet körülnézni – de a pecsallas.hu oldalon is elérhetőek a friss álláslehetőségek.

Pécsi Klinikák és egészségügyi intézmények által nyújtott lehetőségek

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központja az ország legnívósabb egészségügyi intézményeit vonultatja fel, a különböző egészségügyi intézmények pedig szoros együttműködésben állnak egymással, ami tovább segíti a kutatási eredmények gyors és hatékony alkalmazását, valamint a gyors munkába állást és tanulás lehetőségét is.

Legyen szó orvosról, ápolóról, kutatóról vagy akár adminisztratív munkatársról, az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet, a Gyermekgyógyászati Klinika, a Szívgyógyászati Klinika, a Sebészeti Klinika, és az Onkoterápiás Intézet, csak hogy néhányat említsünk, számos munkalehetőséggel kecsegtet.

Az Orvostudományi Kar az ország legjobb között, de nemzetközi szinten is népszerű

A Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Kara számos kiváló hazai és nemzetközi hallgatónak biztosít szintén kiváló minőségű oktatást, az elméleti lehetőségek mellett pedig a gyakorlatban is van lehetőség a szakmai fejlődésre és tapasztalatszerzésre. Nem véletlen, hogy olyan sokan jönnek más nagyobb városokból, vagy külföldről is Pécsre tanulni az orvostudományok terén.

Az orvostanhallgatók hozzáférhetnek a Klinikai Központ kutatási projektjeihez és aktívan részt vehetnek azokban, a legkorszerűbb orvosi infrastruktúrával dolgozhatnak és napról napra fejleszthetik szakmai tudásukat és képességeiket.

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.