Keressük a magyar egészségügy hőseit!

Szponzorált tartalom
megjelent:

Betegség? Lelki teher? Ezek a problémák sajnos sokszor kéz a kézben járnak. A hideg kórházi falak és a szakszerű, de alkalomadtán gépies orvosi kezelések csak fokozzák a stresszt. Most azokat keressük, akiknek életcéljuk, hogy ezen változtassanak! (x)

A Teva Gyógyszergyár Zrt. idén is meghirdeti az Emberarcú Egészségért díj pályázatát, hogy megismerje és megünnepelje azokat a fantasztikus és szívet melengető egészségügyi kezdeményezéseket, amelyek a betegek életminőségének javítását tűzték ki célul.

Az elmúlt két év sikerein felbuzdulva, immár harmadik alkalommal keressük a legjobb projekteket! Az Emberarcú Egészségért díj célja a kezdeményezések támogatásán túl, hogy a nyilvánossággal is megossza a legemberközelibb egészségügyi megoldásokat, és bebizonyítsa, hogy egy kis törődés is óriási hatással lehet a betegek életére.

A pályázat első két évadában benyújtott 250 pályamű már megmutatta, hogy Magyarországon rengeteg kivételes és empatikus betegtámogató program létezik. A Teva Gyógyszergyár Zrt. büszke arra, hogy sokan osztják a nézetet: a gyógyuláshoz nem csak gyógyszer és szakértelem, hanem szeretet, empátia és emberség is kell!

Ismerd meg a tavalyi nyerteseinket közelebbről, hogy megtudd, mások hogyan segítenek a betegeken: https://www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert/nyertesek-2023/

Emberarcú Egészségért díj 2024

A pályázatokat idén is a www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert oldalon várjuk! A zsűri a kezdeményezések hasznosságát, kreativitását, emberközeliségét és fenntarthatóságát fogja értékelni, a nyerteseket pedig a Teva munkavállalói választják ki. A három fődíjas és egy különdíjas pályázat nyereménye fejenként bruttó másfél millió forint!

A díjra magyarországi székhellyel és regisztrációval rendelkező gazdasági társaságok vagy civil szervezetek pályázhatnak. A betegközpontú kezdeményezések lehetnek bármilyen értékteremtő projektek, például egészségügyi programok, applikációk, honlapok, kiadványok vagy egyéb szolgáltatások, tevékenységek. Az új kezdeményezések mellett azok jelentkezését is várjuk, akik korábban már pályáztak, de nem kerültek a döntőbe. Nevezési határidő: 2024. szeptember 15. éjfél.

Ne maradj le, mutasd meg, hogy Te milyen csodákra vagy képes a betegekért! Részletek és pályázati űrlap a www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert oldalon. Az ünnepélyes díjátadó rendezvényt novemberben tartjuk. Nevezz és legyél Te is részese e szívhez szóló kezdeményezésnek!

A Teváról

A Teva immár 120 éves tapasztalatával fejleszti és gyártja gyógyszereit. 3,500 terméket tartalmazó portfóliójában szinte minden terápiás területre kínál készítményt, melynek köszönhetően globális vezető a generikumok területén. A Teva emellett jelentős innovatív kutatás-fejlesztési tevékenységet is végez, s a világon naponta csaknem 200 millió beteg gyógyulását segíti kiváló minőségű készítményeivel.

A Teva 30 éve van jelen Magyarországon. Debreceni és sajóbábonyi üzemében a kutatás-fejlesztési tevékenységtől az alapanyag-gyártáson keresztül a kész gyógyszergyártásig, törzskönyvezésig és gyógyszerértékesítésig számos tevékenységet folytat. A Teva a hazai gyógyszerpiac egyik vezető vállalata, amely közel 2,000 munkavállalót foglalkoztat, és 2020-ban a legtöbb doboz gyógyszert forgalmazta Magyarországon.*

*Forrás: IQVIA FULL WHS adatbázis, időszak: 2020 teljes év

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.