Immunrendszer erősítés kicsiknek és nagyoknak

Szponzorált tartalom
megjelent:

Kiegyensúlyozott, egészséges és változatos táplálkozással biztosíthatóak az immunrendszerünk számára szükséges tápanyagok. Azonban ezt a gyakorlatban elérni ma már sokkal nehezebb, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Mit tehetünk, hogy jól működjön a szervezetünk? (x)

AdvertisementTestünk helyes működése abban rejlik, hogy a szervezetünkbe bekerülő kórokozókat az immunrendszer bizonyos sejtjei felismerik, ezt követően pedig a lehető leggyorsabban hatástalanítják. A szervezet bonyolult egyensúlyok tökéletes rendszere és mint minden összetett rendszer, nagyon érzékeny a környezetére. Rengeteg olyan hatás ér minket nap mint nap, amely ezt az egyensúlyt megbontani igyekszik, például a környezetszennyezés, különböző kemikáliák és a stressz. Ha immunrendszerünk meggyengül, nem lesz képes hatékonyan ellenállni a kórokozók támadásának sem.

Mit tehetünk, hogy fenntartsuk immunrendszerünk megfelelő működését?

Béres csepp használata
További információért kattintson a képre!

A megfelelő és kiegyensúlyozott táplálkozással szervezetünk számára általában biztosíthatóak a szükséges tápanyagok és nyomelemek. A szezonális zöldségek és gyümölcsök minden napos fogyasztása hozzájárul a vitaminraktárak feltöltéséhez. Az élelmiszerek, főként a zöldségek és gyümölcsök tápanyagtartalma azonban megváltozott, a néhány évtizeddel ezelőttihez képest jelentősen csökkent, így előfordulhat, hogy bizonyos elemeket pótolnunk szükséges az egészséges táplálkozás mellett is. Ráadásul bizonyos felszívódási zavar betegségekben szenvedőknek (pl. Crohn-betegség) szintén szükséges lehet a vitaminok, nyomelemek pótlása.

A rossz idő beköszöntével pedig rendszerint megérkezik a megfázások, influenza szezonja is, de nem kell, hogy az őszi-téli időszak a betegségekről szóljon. Ha jól működik az immunrendszerünk, képes megbirkózni a kórokozókkal, és kisebb valószínűséggel betegszünk meg.

Ehhez az is szükséges, hogy biztosítsuk számára a megfelelő mennyiségű, létfontosságú elemeket, és megőrizzük ezek egyensúlyát.

Készüljön fel az őszre az egész család

Béres csepp ősszel
További információért kattintson a képre!

A Béres Csepp Extra belsőleges oldatos cseppek a nyomelempótlás révén támogatja az immunrendszert és a szervezet ellenálló képességét. A hatóanyagokat – mint például vas, cink, magnézium és mangán - eleve oldott formában tartalmazza a megfelelő hasznosulás érdekében.

A Béres Csepp Extra belsőleges oldatos cseppek alkalmazása javasolt nyomelempótlásra:

  • az immunrendszer működésének, a szervezet ellenálló képességének támogatására, például meghűléses megbetegedésekben, influenza idején;
  • hiányos táplálkozás (például speciális diéták, fogyókúra, vegetarianizmus), jelentős fizikai igénybevétel esetén;
  • fáradékonyság, étvágytalanság, elesettség, gyengeség, álmatlanság esetén, illetve e panaszok megelőzésére; betegségek, műtétek után a felépülés elősegítésére;
  • kiegészítő terápiaként daganatos (tumoros) betegségben szenvedők általános állapotának, közérzetének javítására.

A vény nélkül kapható Béres Csepp Extra belsőleges oldatos cseppek már gyermekek számára is adható 10 kg testsúly fölött.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Cikkajánló

Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.