Kutatások a bélbaktériumokról

Több mint TestŐr
megjelent:

Vannak jótékony bélbaktériumok, és vannak olyanok, amik gyulladást keltenek. Ezek a Gram-negatív baktériumok. Az állati eredetű ételek táplálják ezeket a Gram-negatív baktériumokat, de ennek következtében nemcsak szaporodnak, de természetes folyamatként végül el is pusztulnak. Ennek következményekét gyulladás keletkezik a szervezetben. A telítetlen zsírsavak fogyasztásával megelőzhető és csökkenthető a már kialakult gyulladás.

Cikkajánló

Sport
Sport

15 hasznos tipp kezdő sportolóknak.

Migrén és hipertónia
Migrén és hipertónia

Okozhat fejfájást a magas vérnyomás?

WEBBeteg - Dr. Kőműves Anikó, szakgyógyszerész, orvos- és egészségtudományi szakfordító
WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Mélypatakiné Dr. Áfra Júlia, szakgyógyszerész
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító