Kutatások a bélbaktériumokról

Több mint TestŐr
megjelent:

Vannak jótékony bélbaktériumok, és vannak olyanok, amik gyulladást keltenek. Ezek a Gram-negatív baktériumok. Az állati eredetű ételek táplálják ezeket a Gram-negatív baktériumokat, de ennek következtében nemcsak szaporodnak, de természetes folyamatként végül el is pusztulnak. Ennek következményekét gyulladás keletkezik a szervezetben. A telítetlen zsírsavak fogyasztásával megelőzhető és csökkenthető a már kialakult gyulladás.

Cikkajánló

Napszaki ritmus és depresszió
Napszaki ritmus és depresszió

Ok-okozat?

Szex 50 fölött
Szex 50 fölött

Mindkét nemnél gyakoriak a nehézségek.

WEBBeteg/Medipress - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Mélypatakiné Dr. Áfra Júlia, szakgyógyszerész
WEBBeteg - Cs. K., fordító
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
WEBBeteg - Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász