Kutatások a bélbaktériumokról

Több mint TestŐr
megjelent:

Vannak jótékony bélbaktériumok, és vannak olyanok, amik gyulladást keltenek. Ezek a Gram-negatív baktériumok. Az állati eredetű ételek táplálják ezeket a Gram-negatív baktériumokat, de ennek következtében nemcsak szaporodnak, de természetes folyamatként végül el is pusztulnak. Ennek következményekét gyulladás keletkezik a szervezetben. A telítetlen zsírsavak fogyasztásával megelőzhető és csökkenthető a már kialakult gyulladás.

Cikkajánló

Alvászavar
Alvászavar

Mutatjuk, mi és hogyan segíthet. (x)

Stressz
Stressz

Milyen következményei lehetnek?

WEBBeteg - Dr. Ujj Zsófia Ágnes, belgyógyász, hematológus
WEBBeteg - Dr. Mélypatakiné Dr. Áfra Júlia, szakgyógyszerész
WEBBeteg - Dr. Bálint Anita, reumatológus, Dr. Debreceni Anikó, általános orvos
WEBBeteg - Dr. Árki Ildikó, háziorvos
WEBBeteg - Bak Marianna, biológus szakfordító
Cikkértesítő
Értesítés a témában születő új cikkekről.