Téma: Hüvelyes növények
Bab, lencse, borsó - Ezért fontos a hüvelyes növények fogyasztása
WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember - 2022.03.02. 11:03
A hüvelyesek jó forrásai a fehérjéknek, a telítetlen zsírsavaknak, a rostoknak, és magas vitamin- és ásványianyag-tartalommal rendelkeznek. Közéjük sorolhatóak az alábbiak: bab (száraz, zöld, lóbab stb.), lencse (barna...
Leggyakrabban élelmiszerek okozzák a haspuffadást
Medipress - 2011.03.24. 09:07
Bele szeretne férni a nadrágjába? Táplálkozáskor figyeljen a szénhidrátokra! – tanácsolja Jacqueline Wolf, a Harvard Orvosi Egyetem tanára, egyben az Útmutató az egészséges gyomorhoz nőknek című könyv szerzője.