Kapros csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell
  • 1 doboz krémsajt
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 nagy csokor friss kapor
  • fehér bors
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés:

A csirkemelleket kicsontozzuk és négy darabra vágjuk. Kicsit kiklopfoljuk és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével. Megsózzuk, borsozzuk és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad.

Hasonló receptek

Sajtos joghurtos pulykaszeletek

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes

Grillezett csirkecombok padlizsánágyon

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Göngyölt pulykamell

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: