Kapros csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell
  • 1 doboz krémsajt
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 nagy csokor friss kapor
  • fehér bors
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés:

A csirkemelleket kicsontozzuk és négy darabra vágjuk. Kicsit kiklopfoljuk és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével. Megsózzuk, borsozzuk és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad.

Hasonló receptek

Parajos sertésszelet mozzarellával

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Karfiolos pulykatokány

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Halfilé zöldborsómártással (update 1)

Húsétel, Közepes

Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: