Kapros csirkemell
Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 1 doboz krémsajt
- 2 evőkanál tejföl
- 1 nagy csokor friss kapor
- só
- fehér bors
- 2 evőkanál olaj
Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk és négy darabra vágjuk. Kicsit kiklopfoljuk és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével. Megsózzuk, borsozzuk és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad.
Hasonló receptek
Mogyorós halszeletek
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes
Gyömbéres-fahéjas máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos-húsos párnácskák
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes