Zöldborsóval töltött burgonya

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 50 dkg főtt zöldborsó
  • 10 dkg reszelt sajt
  • vaj
  • 1 csomó zöldpetrezselyem
  • cukor
  • törött bors

Elkészítés:

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, meghámozzuk és a közepét kivájjuk. A lecsurgatott zöldborsót elkeverjük két evőkanál reszelt sajttal, egy teáskanál vajjal, vágott zöldpetrezselyemmel. Megsózzuk, egy pici cukorral ízesítjük és a burgonyákat ezzel a töltelékkel töltjük meg, majd tűzálló tálba tesszük és tejfölt öntünk a tetejére, megsütjük.

Hasonló receptek

Kakukkfüves édesburgonya

Egytálétel, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rakott zöldbab

Egytálétel, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkemájas-hagymás rizotto

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: