Zöldborsóval töltött burgonya

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 50 dkg főtt zöldborsó
  • 10 dkg reszelt sajt
  • vaj
  • 1 csomó zöldpetrezselyem
  • cukor
  • törött bors

Elkészítés:

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, meghámozzuk és a közepét kivájjuk. A lecsurgatott zöldborsót elkeverjük két evőkanál reszelt sajttal, egy teáskanál vajjal, vágott zöldpetrezselyemmel. Megsózzuk, egy pici cukorral ízesítjük és a burgonyákat ezzel a töltelékkel töltjük meg, majd tűzálló tálba tesszük és tejfölt öntünk a tetejére, megsütjük.

Hasonló receptek

Sütőben sült lecsó

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Almás csirke

Egytálétel, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Magyaros rakott spagetti

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: