Borjúérmék spárgával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 70 dkg bélszín
  • 1 csokor spárga (fehér)
  • 25 dkg krémsajt
  • 1 csokor újhagyma
  • 8 darab koktélparadicsom
  • 1 evőkanál mustár
  • cukor
  • olaj
  • őrölt bors

Elkészítés:

Előző este pácoljuk be a húst mustáros páccal és tegyük a hűtőbe érni. Másnap tisztítsuk meg a spárgát, majd sós-cukros vízbe téve forraljunk rajta egyet. Szűrjük le, tegyük félre, de a főzőlevet ne öntsük ki. A krémsajtot keverjük ki és a spárga főzőlevével forraljuk össze úgy, hogy mártás sűrűségű legyen. Sózzuk, borsozzuk meg, majd tegyük bele az apróra vágott újhagymát és paradicsomot. A húst vegyük ki a hűtőből, vágjuk fel, sózzuk, borsozzuk meg, majd mindkét oldalán süssük át, de ügyeljünk, hogy jó szaftos maradjon. A tányérra szedjünk spárgát, tegyük mellé a húst és a krémsajtos mártással locsoljuk meg.

Hasonló receptek

Tökfőzelék, a meleg nyárban hidegen

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Parmezános grillezett padlizsán

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldfűszeres lasagne

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: