Borjúérmék spárgával
Hozzávalók:
- 70 dkg bélszín
- 1 csokor spárga (fehér)
- 25 dkg krémsajt
- 1 csokor újhagyma
- 8 darab koktélparadicsom
- 1 evőkanál mustár
- cukor
- olaj
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
Előző este pácoljuk be a húst mustáros páccal és tegyük a hűtőbe érni. Másnap tisztítsuk meg a spárgát, majd sós-cukros vízbe téve forraljunk rajta egyet. Szűrjük le, tegyük félre, de a főzőlevet ne öntsük ki. A krémsajtot keverjük ki és a spárga főzőlevével forraljuk össze úgy, hogy mártás sűrűségű legyen. Sózzuk, borsozzuk meg, majd tegyük bele az apróra vágott újhagymát és paradicsomot. A húst vegyük ki a hűtőből, vágjuk fel, sózzuk, borsozzuk meg, majd mindkét oldalán süssük át, de ügyeljünk, hogy jó szaftos maradjon. A tányérra szedjünk spárgát, tegyük mellé a húst és a krémsajtos mártással locsoljuk meg.
Hasonló receptek
Császárspagetti
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Túrógombóc spenótágyon
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély
Zöldborsós sertéskaraj
Egytálétel, Közepes
Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes