Sonkás túrógombóc

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg juhtúró
  • 10 dkg vaj
  • 20 dkg főtt
  • füstölt sonka
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

A juhtúrót a vajjal habosra keverjük. A sonkát egészben apró kockákra vágjuk és a finomra aprított metélőhagymával együtt a túróba dolgozzuk. A masszát fél órára a hűtőbe tesszük, majd kis gombócokat formálunk belőle, amiket az apróra vágott petrezselyem és a frissen őrölt bors keverékébe forgatunk. Pirítóssal és hónapos retekkel kínáljuk.

Hasonló receptek

őszibarackos csirkecomb

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Saláta füstölt pisztránggal

Egytálétel, Közepes

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Krumplibohóc

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: