Sonkás túrógombóc

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg juhtúró
  • 10 dkg vaj
  • 20 dkg főtt
  • füstölt sonka
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 1 csokor petrezselyem

Elkészítés:

A juhtúrót a vajjal habosra keverjük. A sonkát egészben apró kockákra vágjuk és a finomra aprított metélőhagymával együtt a túróba dolgozzuk. A masszát fél órára a hűtőbe tesszük, majd kis gombócokat formálunk belőle, amiket az apróra vágott petrezselyem és a frissen őrölt bors keverékébe forgatunk. Pirítóssal és hónapos retekkel kínáljuk.

Hasonló receptek

Tojásos rakottas

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Sárgarépacsók

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Májproblémák, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Parajos-zöldséges csirkecsíkok

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: