Könnyű töltött hagyma
Hozzávalók:
- 2 szál vastagabb póréhagyma
- 20 dkg juhtúró
- 10 dkg margarin
- 2 gerezd fokagyma
- 3 erős paprika
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- kömény
Elkészítés:
A póréhagyma fehér részét 10 cm hosszúságúra levágjuk és mindegyik közepét kinyomjuk a vastagabb vége felé. A túrót átpasszírozzuk és elkeverjük a margarinnal. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét és az áttört fokhagymát, majd az apróra vágott erőspaprikát. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a köményt. A töltelékkel megtöltjük a póréhagymát, majd hűtőbe tesszük és pihentetjük. Ferdére szelve rozskenyérrel kínáljuk
Hasonló receptek
Tatárbifsztek
Előétel, Könnyű
Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes
Aszpikos avokádós rák
Előétel, Közepes
Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Bundázott ráknyárs friss salátalevélen
Előétel, Könnyű
Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes