Könnyű töltött hagyma
Hozzávalók:
- 2 szál vastagabb póréhagyma
- 20 dkg juhtúró
- 10 dkg margarin
- 2 gerezd fokagyma
- 3 erős paprika
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- kömény
Elkészítés:
A póréhagyma fehér részét 10 cm hosszúságúra levágjuk és mindegyik közepét kinyomjuk a vastagabb vége felé. A túrót átpasszírozzuk és elkeverjük a margarinnal. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjét és az áttört fokhagymát, majd az apróra vágott erőspaprikát. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a köményt. A töltelékkel megtöltjük a póréhagymát, majd hűtőbe tesszük és pihentetjük. Ferdére szelve rozskenyérrel kínáljuk
Hasonló receptek
Brokkolis sonkatekercs
Előétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Raclette-tál
Előétel, Közepes
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Fűszeres tallérok
Előétel, Könnyű
Vesebetegség, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes