Gombával töltött burgonya

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 8 nagyobb burgonya
  • 20 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 dl tejföl
  • 2 dkg vaj
  • olaj
  • bors

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és kivájjuk. A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk. A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük. Tejföllel meglocsolva sütjük meg.

Hasonló receptek

Töltött burgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Crohn, Gyomorfekély, Csontritkulás, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Babsaláta

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gombapuffancs zöldfűszeres túróval

Vegetáriánus, Közepes

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: