Gombával töltött burgonya
Hozzávalók:
- 8 nagyobb burgonya
- 20 dkg gomba
- 1 csokor petrezselyem
- 2 dl tejföl
- 2 dkg vaj
- olaj
- só
- bors
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és kivájjuk. A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk. A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük. Tejföllel meglocsolva sütjük meg.
Hasonló receptek
Sajtos rizs
Vegetáriánus, Könnyű
Tojásmentes, Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes
Feta sajtos spenot
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Aszpikos vegyes zöldség
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes