Gombával töltött burgonya
Hozzávalók:
- 8 nagyobb burgonya
- 20 dkg gomba
- 1 csokor petrezselyem
- 2 dl tejföl
- 2 dkg vaj
- olaj
- só
- bors
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és kivájjuk. A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk. A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük. Tejföllel meglocsolva sütjük meg.
Hasonló receptek
Túrós karfiol
Vegetáriánus, Közepes
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Padlizsános lasagne
Vegetáriánus, Közepes
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sült spenót
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes