Zöldséges hal
Hozzávalók:
- 50 dkg hal
- 10 dkg burgonya
- 10 dkg sárgarépa
- 10 dkg gyalult patisszon
- 10 dkg gomba
- 20 dkg paradicsom
- só
- késhegynyi ?rölt fehér bors
- víz
- vaj
Elkészítés:
A megtisztított zöldségek közül vízben megpároljuk egy lábasban a burgonyát és répát, egy másik lábasban a patisszont és a paradicsomot. Ezután a zöldségeket olajban együtt megpirítjuk. A felszeletelt gombát külön pirítjuk meg. Előmelegített tűzálló edényben vajon megsütjük a halat a forró sütőben. Kb. negyed óra sütés után a halhoz hozzáadjuk a megpirított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd fóliával letakarva még fél órát sütjük.
Hasonló receptek
Csirkemájas krokett
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Illatos-omlós pulykaszelet
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Libamáj római tálban
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes