Tepsis csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 3-4 fél csirkemellfilé
  • 800 g fagyasztott hasábburgonya
  • 1 fej hagyma
  • 100 g füstölt-főtt császárszalonna csík
  • 200 g laskagomba
  • 100 g Pannónia sajt
  • fűszerek: borsos grill
  • ételízesítő
  • morzsolt bazsalikom
  • olaj

Elkészítés:

A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük. Fél óra múlva forró olajon hirtelen átsütjük a húst, majd félretesszük. A császárszalonnát csíkokra vágjuk és kissé megsütjük, majd félretesszük. A maradék zsiradékon átpirítjuk a felszeletelt gombát. A fagyasztott burgonyát forró olajban megsütjük, jól lecsöpögtetjük, megsózzuk és egy nagyobb tepsi alján szétterítjük. Egyenletesen elosztjuk rajta a húst, megszórjuk gombával és karikára vágott vöröshagymával, majd a reszelt sajttal. Forró sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Tálalás előtt sült szalonnával díszítjük.

Hasonló receptek

Zöldséggel töltött csirkecombok

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Pulykatekercs zöldségcsíkokkal

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtos-tejfölös csirkemell gombával rétegezve

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: