Ananászos csirkemell
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemellfilé
- 3 evőkanál olaj
- 10 karaika
- konzerv ananász
- 10 szelet Pannónia sajt
- só
- őrölt fehér bors gyömbérpor ízlés szerint.
Elkészítés:
felszeletelt csirkemelleket a sóval, a fűszerekkel és az olajjal bedörzsöljük és hűtőbe téve pihentetjük. Ezután roston megsütjük. Tűzálló tálba rendezzük és mindegyikre egy-egy karika ananászt helyezünk, amelyre egy szelet sajt kerül. Előmelegített sütőben ráolvasztjuk a sajtot a húsokra.
Hasonló receptek
Sajtos májas csirkemell
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ananászos/brokkolis mellszeletek
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Szénhidrátszegény göngyölt darálthús
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes