Ananászos csirkemell
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemellfilé
- 3 evőkanál olaj
- 10 karaika
- konzerv ananász
- 10 szelet Pannónia sajt
- só
- őrölt fehér bors gyömbérpor ízlés szerint.
Elkészítés:
felszeletelt csirkemelleket a sóval, a fűszerekkel és az olajjal bedörzsöljük és hűtőbe téve pihentetjük. Ezután roston megsütjük. Tűzálló tálba rendezzük és mindegyikre egy-egy karika ananászt helyezünk, amelyre egy szelet sajt kerül. Előmelegített sütőben ráolvasztjuk a sajtot a húsokra.
Hasonló receptek
Székely almás hús
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Vagdalt nagy virsli szemekkel
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemell pirított gombával
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes