Ananászos csirkemell
Hozzávalók:
- 1 kg csirkemellfilé
- 3 evőkanál olaj
- 10 karaika
- konzerv ananász
- 10 szelet Pannónia sajt
- só
- őrölt fehér bors gyömbérpor ízlés szerint.
Elkészítés:
felszeletelt csirkemelleket a sóval, a fűszerekkel és az olajjal bedörzsöljük és hűtőbe téve pihentetjük. Ezután roston megsütjük. Tűzálló tálba rendezzük és mindegyikre egy-egy karika ananászt helyezünk, amelyre egy szelet sajt kerül. Előmelegített sütőben ráolvasztjuk a sajtot a húsokra.
Hasonló receptek
Diós halfilé tejszines krumplival
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tepsis csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Halfilé dalmát módra (mikrohullámon)
Húsétel, Könnyű
Keringési problémák, Laktózmentes, Tojásmentes, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes