Sonkával vagy gombával töltött burgonya
Hozzávalók:
- másfél kg burgonya
- 30 dkg gomba vagy sonka
- 4 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- 1 tojás
- 5 dkg sajt
Elkészítés:
A burgonyákat alaposan megmossuk, szárazra töröljük. Sütőben megsütjük, majd bevágjuk az egyik felét, kikaparjuk a belsejét. Megpároljuk vajban a gombát, fűszerezzük, egy tojással megkötjük. A tejföllel leöntjük, majd leszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben sütjük 10 percig.
Hasonló receptek
Sütőtökkel töltött krumpli
Előétel, Könnyű
Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Túrógolyók
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Ringlis saslik
Előétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes