Sonkával vagy gombával töltött burgonya
Hozzávalók:
- másfél kg burgonya
- 30 dkg gomba vagy sonka
- 4 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- 1 tojás
- 5 dkg sajt
Elkészítés:
A burgonyákat alaposan megmossuk, szárazra töröljük. Sütőben megsütjük, majd bevágjuk az egyik felét, kikaparjuk a belsejét. Megpároljuk vajban a gombát, fűszerezzük, egy tojással megkötjük. A tejföllel leöntjük, majd leszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben sütjük 10 percig.
Hasonló receptek
Magyaros rák
Előétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ropogós magos háromszögek, avokádó krémmel
Előétel, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes
Kacsamáj roueni mártáson
Előétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes