Töltött kivi
Hozzávalók:
- 8 kivi
- 15 dkg főtt csirkehús
- 15 dkg anikó sajt
- 1 majonéz
- 1/2 narancs reszelt héja és leve
- reszelt citromhéj
- salátalevél a tálaláshoz
Elkészítés:
A meghámozott gyümölcsöket hosszába félbevágjuk, a belsejüket kivájjuk. A kikanalazott kivit összekeverjük az apróra vágott hússal, a felkockázott sajttal. Hozzákeverjük a leszűrt narancslét, a narancs- és citromhéjat, végül a majonézt. Ezzel a keverékkel megtöltjük a kiviket és salátalevéllel díszített tányéron tálaljuk.
Hasonló receptek
Tzatziki saláta 3.
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkesaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes
Juhsajtsaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes