Töltött kivi
Hozzávalók:
- 8 kivi
- 15 dkg főtt csirkehús
- 15 dkg anikó sajt
- 1 majonéz
- 1/2 narancs reszelt héja és leve
- reszelt citromhéj
- salátalevél a tálaláshoz
Elkészítés:
A meghámozott gyümölcsöket hosszába félbevágjuk, a belsejüket kivájjuk. A kikanalazott kivit összekeverjük az apróra vágott hússal, a felkockázott sajttal. Hozzákeverjük a leszűrt narancslét, a narancs- és citromhéjat, végül a majonézt. Ezzel a keverékkel megtöltjük a kiviket és salátalevéllel díszített tányéron tálaljuk.
Hasonló receptek
Amerikai gyümölcssaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes
Spirál- tésztás, sajtos tésztasaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Horiatiki / Görög saláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Keringési problémák