Töltött kivi

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 8 kivi
  • 15 dkg főtt csirkehús
  • 15 dkg anikó sajt
  • 1 majonéz
  • 1/2 narancs reszelt héja és leve
  • reszelt citromhéj
  • salátalevél a tálaláshoz

Elkészítés:

A meghámozott gyümölcsöket hosszába félbevágjuk, a belsejüket kivájjuk. A kikanalazott kivit összekeverjük az apróra vágott hússal, a felkockázott sajttal. Hozzákeverjük a leszűrt narancslét, a narancs- és citromhéjat, végül a majonézt. Ezzel a keverékkel megtöltjük a kiviket és salátalevéllel díszített tányéron tálaljuk.

Hasonló receptek

Tzatziki saláta 3.

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkesaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Juhsajtsaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: