Almás kivisaláta pirított sajttal
Hozzávalók:
- 40 dkg kivi
- 20 dkg alma
- 20 dkg gomolya sajt
- citromlé
Elkészítés:
A kivit meghámozzuk és cikkekre vágjuk, az almát megmossuk és a kivihez hasonlóan daraboljuk. A sajtot kb. 1 cm-es kockákra vágjuk és kevés forró olajban hirtelen pirosra sütjük. A kiwit és az almát citromlével meglocsoljuk és ízlésesen tálkákba, tányérra tesszük, majd a tetejére szórjuk a megsütött és kockára darabolt sajtot.
Hasonló receptek
Diétás burgonyasaláta
Saláta, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Görög saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Burgonyasaláta kovászos uborkával
Saláta, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes