Csicsóka gomolyasajttal

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg csicsóka
  • olívaolaj
  • zsálya
  • fehérbors
  • 4 szelet gomolysajt
  • étkezési keményítő margarin

Elkészítés:

Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).

Hasonló receptek

Sült zöldségek

Vegetáriánus, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Padlizsános lasagne

Vegetáriánus, Közepes

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mézes csirke (vagy laskagomba) zöldpaprikával, szójaszósszal

Vegetáriánus, Közepes

Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: