Csicsóka gomolyasajttal
Hozzávalók:
- 50 dkg csicsóka
- olívaolaj
- zsálya
- fehérbors
- só
- 4 szelet gomolysajt
- étkezési keményítő margarin
Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).
Hasonló receptek
Gombapuffancs zöldfűszeres túróval
Vegetáriánus, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Téli rakottas
Vegetáriánus, Közepes
Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Padlizsánnal töltött gomba
Vegetáriánus, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes