Zöldség ágyon sült tengeri hal
Hozzávalók:
- 1kg fagyasztott vegyes zöldség
- vagy lehet idény zöldség is
- 1kg fagyasztott tengeri hal filé
- kevés vaj
- citrom
- halak fűszerkeverék ()
Elkészítés:
Egy nagy tűzálló tálat kikenünk kevés vajjal, rárakjuk a vegyes zöldséget úgy fagyasztva ahogy van. Ennek a tetejére fektetjük rá a fagyasztott halszeleteket, és jó alaposan megszórjuk a fűszerkeverékkel. Só nem kell rá mert az is van benne, a fűszerből jó ha jut a zöldségre is, a tetejére kockára vágott vaj darabkákat rakunk, hogy sütésközben a hal ne legyen túl száraz, majd az egészet meglocsoljuk a citrom levével. Kb. 20-30perc alatt készre sütjük, ha kész van még ízlés szerint további citromot lehet adni hozzá.
Hasonló receptek
Sonkás sajtos rakott tészta.
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
A legfinomabb zöldborsófőzi
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes
Rák Marsala szószban
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes