Bazsalikomos ecet

Ételtípus: Öntet Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 10-15 bazsalikomlevél
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 dl alma- vagy fehérborecet

Elkészítés:

A megmosott és leszárított bazsalikomot a megtisztított fokhagymagerezdekkel együtt egy tiszta, zárható üvegbe tesszük. Felöntjük az ecettel. Lezárjuk az üveget és 1 hétig érleljük.

Hasonló receptek

Sajtos majonéz

Öntet, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Joghurtos zöldfűszeres salátaöntet

Öntet, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Márványsajtos salátaöntet

Öntet, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: