Bonbon
Hozzávalók:
- sütemény maradék és -darab
- pirított dió
- narancshéj
- lekvár
- kávé
- rum vagy rumaroma stb.
Elkészítés:
Ehhez a süteményhez minden édes morzsalékot, sütemény darabkát felhasználhatunk. A maradékokat ledaráljuk húsdarálón. Pirított diót vágunk össze, narancshéjat, lekvárt, kávét tehetünk bele ? és ami finomság még eszünkbe jut! Az így kapott masszából gombócokat formálunk és csoki- vagy kókuszreszelékbe forgatjuk.
Hasonló receptek
Almás fánk
Desszert, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Fánk
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes
Gyömbéres sütemény
Desszert, Közepes
Fogyókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes