Bonbon
Hozzávalók:
- sütemény maradék és -darab
- pirított dió
- narancshéj
- lekvár
- kávé
- rum vagy rumaroma stb.
Elkészítés:
Ehhez a süteményhez minden édes morzsalékot, sütemény darabkát felhasználhatunk. A maradékokat ledaráljuk húsdarálón. Pirított diót vágunk össze, narancshéjat, lekvárt, kávét tehetünk bele ? és ami finomság még eszünkbe jut! Az így kapott masszából gombócokat formálunk és csoki- vagy kókuszreszelékbe forgatjuk.
Hasonló receptek
Fánk
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes
Töltött körték joghurtos szósszal
Desszert, Könnyű
Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Forró körtetorta
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Epebetegség, Gyomorbetegségek, Tojásmentes, Mogyorómentes