Párolt savanyú káposzta
Hozzávalók:
- 80 dkg savanyú káposzta
- 5 dkg zsír/olaj
- bors
- (bor)
Elkészítés:
80 dkg savanyú káposztát alaposan kicsavarunk és szétszedve, lazán lábosba tesszük. 5 dkg forró zsíron fedő alatt, kis lángon, időnként egy kevés borral meglocsolva kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. A végén fedő nélkül, gyakran kevergetve kicsit megpirítjuk.
Hasonló receptek
Kovászos uborka (nyári) 2.
Savanyúság, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Májproblémák, Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vesebetegség
Csalamádé
Savanyúság, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Keringési problémák,
Kovászos uborka (nyári) 1.
Savanyúság, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Cukormentes, Crohn, Májproblémák, Allergia, Laktózmentes, Vesebetegség, Tejmentes, Mogyorómentes, Tojásmentes