Finom sütőtök

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 sütőtök
  • rozmaring
  • vaj
  • olaj
  • 1 kockából készített zöldségleves
  • bors
  • petrezselyem

Elkészítés:

A tököt meghámozzuk, a magjait eltávolítjuk. A tök húsát apró kockákra vágjuk. Az olaj és a vaj keverékében kicsit átpirítjuk, hozzáadjuk a rozmaringot, a sót és a borsot. Alaposan összekeverjük és annyi levessel öntjük fel, amennyi félig ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Hasonló receptek

Spenótos gnocchi

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes

Serpenyőben sült vörösboros csirke

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Makaróni olasz módon

Egytálétel, Könnyű

Cukormentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: