Murai halászlé
Hozzávalók:
- 2 kg ponty
- 1 kg dévérkeszeg
- 3 fej vöröshagyma
- 2 paprika
- 2 paradicsom
- 2 evőkanál fűszerpaprika
- só
Elkészítés:
Halakat megnyúzni, lefilézni, szeletelni. Szeleteket sózni, félre tenni. Halcsontokat, fejeket, a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk. Jöhet a fűszerezés. 2 órás főzés után, passzírozás. Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc alatt megfőzzük, és kész!
Hasonló receptek
Fokhagymás camembert leves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldborsókrémleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Indiai Leves
Leves, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes