Diétás halsaláta
Hozzávalók:
- 1 személyre: 5 dkg makréla (konzerv)
- 2 szál újhagyma
- 1 alma
- 1 pici sárgarépa
- só
- 1/2 pohár kefír
- petrezselyem
- mustár
Elkészítés:
A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel
Hasonló receptek
Téli saláta
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtsaláta
Saláta, Könnyű
Crohn, Csontritkulás, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Liechtensteini Homár saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes