Diétás halsaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 személyre: 5 dkg makréla (konzerv)
  • 2 szál újhagyma
  • 1 alma
  • 1 pici sárgarépa
  • 1/2 pohár kefír
  • petrezselyem
  • mustár

Elkészítés:

A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel

Hasonló receptek

Rizssaláta édes-savanyú mártással

Saláta, Könnyű

Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rizssaláta kókusztejjel

Saláta, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mediterrán krumplisaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: