Ringlis saslik
Hozzávalók:
- 2 paprika
- 1 halkonzerv
- 1 doboboz kapribogyó
- 4 szelet lazac
- 1 grapefruit
- petrezselyem
Elkészítés:
A paprikát tűvel megszurkáljuk és a tűzhely rácsára téve barnulásig sütjük. Ha fölhólyagosodott, megpirult, héját lehúzzuk. Az olajos halat lecsepegtetjük és a szétvágott paprikaszeletekre burkoljuk. A tetejére kapribogyót állítunk és fogvájóval összetűzzük. A konzerv olajával meglocsoljuk. A grapefruitot meghámozzuk és kockákra vágjuk. A lazacot ugyancsak kockákra szeljük és a grapefruittal együtt a fogvájóra tűzzük. Petrezselyemmel díszítjük.
Hasonló receptek
Házi sajt 2.
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos rétes - tyropita
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
Háromízű pástétom
Előétel, Könnyű
Gluténmentes, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes