Ringlis saslik

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 paprika
  • 1 halkonzerv
  • 1 doboboz kapribogyó
  • 4 szelet lazac
  • 1 grapefruit
  • petrezselyem

Elkészítés:

A paprikát tűvel megszurkáljuk és a tűzhely rácsára téve barnulásig sütjük. Ha fölhólyagosodott, megpirult, héját lehúzzuk. Az olajos halat lecsepegtetjük és a szétvágott paprikaszeletekre burkoljuk. A tetejére kapribogyót állítunk és fogvájóval összetűzzük. A konzerv olajával meglocsoljuk. A grapefruitot meghámozzuk és kockákra vágjuk. A lazacot ugyancsak kockákra szeljük és a grapefruittal együtt a fogvájóra tűzzük. Petrezselyemmel díszítjük.

Hasonló receptek

Töltött csirkemell

Előétel, Közepes

Vashiány, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Előétel, Könnyű

Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hortobágyi palacsinta

Előétel, Közepes

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: