Ringlis saslik
Hozzávalók:
- 2 paprika
- 1 halkonzerv
- 1 doboboz kapribogyó
- 4 szelet lazac
- 1 grapefruit
- petrezselyem
Elkészítés:
A paprikát tűvel megszurkáljuk és a tűzhely rácsára téve barnulásig sütjük. Ha fölhólyagosodott, megpirult, héját lehúzzuk. Az olajos halat lecsepegtetjük és a szétvágott paprikaszeletekre burkoljuk. A tetejére kapribogyót állítunk és fogvájóval összetűzzük. A konzerv olajával meglocsoljuk. A grapefruitot meghámozzuk és kockákra vágjuk. A lazacot ugyancsak kockákra szeljük és a grapefruittal együtt a fogvájóra tűzzük. Petrezselyemmel díszítjük.
Hasonló receptek
Tavaszi krumpli paradicsommal
Előétel, Könnyű
Allergia, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemájkoktél
Előétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Aszpikos avokádós rák
Előétel, Közepes
Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes