Mézes csirke
Hozzávalók:
- kb. 8 csirkecomb (ízlés szerint alsó vagy felső)
- 2 kiskanál olaj
- 2 evőkanál méz
- 1 evőkanál mustár
- 2 kiskanál currypo
Elkészítés:
A csirkecombokat előző este sózzuk le. A pác összetevőit keverjük össze és alaposan kenjük be vele a csirkecombokat. Kiolajozott tepsibe tesszük, letakarjuk alufóliával és így sütjük, amíg a hús megpuhul. Ezután levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Halas kapros ragu
Húsétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtmártásos csirke
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes