Ínyenc sajtos egytál

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 12 kis burgonya
  • 8 szelet sonka
  • 4 evőkanál mustár
  • 80 dkg karaván sajt
  • 1 evőkanál durvára őrölt bors
  • 8 evőkanál ecetes gyöngyhagyma
  • őrölt bors

Elkészítés:

A burgonyákat meghámozzuk és sós vízben megfőzzük. A sonkaszeleteket mustárral megkenjük, szorosan feltekerjük és 30 percre hűtőbe tesszük, majd 3 cm-es darabokra vágjuk. A sajtot fél cm vastagon felszeleteljük. A kétféle borsot összekeverjük. A főtt burgonyákat felkarikázzuk, a sonkával együtt tányérokra osztjuk. A sajtszeleteket raclette-sütőben vagy grillen fondü sűrűségűre olvasztjuk, a borskeverékkel mindegyiket megszórjuk és azonnal tálaljuk.

Hasonló receptek

juhsajtos burgonyaszuflé

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Narancsos-spenótos csirkesaláta

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Fűszeres vaddisznó

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: