Krumplipüré rakottasan

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 6 krumpli
  • fél kg gomba
  • 20 dkg sajt
  • margarin

Elkészítés:

A krumpliból, a margarinból, sóból pürét készítünk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, nagyon kevés olajon megpároljuk. Közben sózzuk és borsozzuk. Addig pároljuk, amíg elfő a leve. Ezután kivajazott tepsibe tesszük a krumpli pürét, rá a gombát, majd végül a reszelt sajtot. Sütőben aranysárgára sütjük a tetejét.

Hasonló receptek

Krumplifőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Shiitake gombás csirke

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rucolás-kakukkfüves tészta

Egytálétel, Közepes

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: