Krumplipüré rakottasan

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 6 krumpli
  • fél kg gomba
  • 20 dkg sajt
  • margarin

Elkészítés:

A krumpliból, a margarinból, sóból pürét készítünk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, nagyon kevés olajon megpároljuk. Közben sózzuk és borsozzuk. Addig pároljuk, amíg elfő a leve. Ezután kivajazott tepsibe tesszük a krumpli pürét, rá a gombát, majd végül a reszelt sajtot. Sütőben aranysárgára sütjük a tetejét.

Hasonló receptek

Fűszeres sajtos egytál

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csusza spenóttal

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Lecsós pecsenyekacsamáj

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: