Sóskaleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • fél liter tej
  • 60 dkg sóskalevél
  • 3 evőkanál tejföl
  • 2 evőkanál porcukor
  • só.

Elkészítés:

A sóskaleveleket alapos mosást követően megszabadítom a keményebb levélnyelektől, majd 15 percre beáztatom 2 deci sós vízbe. A tejjel együtt összeturmixolom, majd a tejföllel és a porcukorral ízesítem.

Hasonló receptek

Palócleves

Leves, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Raviolis leves

Leves, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Májas csirkeleves

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: