Sósgofri
Hozzávalók:
- 4 ek kölesliszt vagy zabliszt
- 2 ek hajdina liszt
- 2 ek olaj
- 1 mk köménymag
- vagy 1 mk kapormag
- vagy 1 mk zellermag.
Elkészítés:
A fentieket jól elkeverjük és hozzáadjuk a vizet, majd 1 órahosszat állni hagyjuk. Sűrűnek kell lennie, mint a nokedlinek A formában kisütjük, fokhagymával megkenjük. Szójaszószos olajat csurgatunk rá és nyers zöldséggel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Tojáskrém
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Whisky lekvár
Egyéb, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Fahéjas almalekvár
Egyéb, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes