Sósgofri
Hozzávalók:
- 4 ek kölesliszt vagy zabliszt
- 2 ek hajdina liszt
- 2 ek olaj
- 1 mk köménymag
- vagy 1 mk kapormag
- vagy 1 mk zellermag.
Elkészítés:
A fentieket jól elkeverjük és hozzáadjuk a vizet, majd 1 órahosszat állni hagyjuk. Sűrűnek kell lennie, mint a nokedlinek A formában kisütjük, fokhagymával megkenjük. Szójaszószos olajat csurgatunk rá és nyers zöldséggel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Bundás kenyér sütőben
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes
Szendvics húsgolyókkal
Egyéb, Könnyű
Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Vegyes ecetes savanyúság
Egyéb, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes