Édesgofri
Hozzávalók:
- 4 ek kölesliszt vagy zabliszt
- 2 ek hajdina liszt
- 1/2 mk szegfűszeg
- 1 mk bazsalikom
- 2 ek olaj.
Elkészítés:
A fentieket jól elkeverjük és azután adjuk hozzá a vizet. Állni hagyjuk kb. 1 órahosszat. Nokedli sűrűségűre kavarjuk. Gofrisütőben kisütjük. Olajos maggal, karobkrémmel fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Tepsis Rafaello
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes
Kókuszgolyó
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Karamellizált banán szegfűszeggel
Desszert, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes