Gombás tojás
Hozzávalók:
- 40 dkg gomba
- 6 tojás
- 1 fej hagyma
- bors
- ételízesítő
- étolaj
Elkészítés:
A gombát gondosan megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk, a tojást egy kevés sóval felverjük. A serpenyőbe olajon megfonnyasztjuk a hagymát és hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát. Ezt együtt pároljuk. Ha elfőtt a leve, pici vizet öntünk alá. Közben ízlés szerint megborsozzuk. Meghintjük egy kevés ételízestővel. Amikor a gomba készre fött kicsit megpirítjuk és hozzáadjuk a felvert tojást.
Hasonló receptek
Sonkás-paradicsomos rizottó
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sült pulykacomb mézes mázzal
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Citrusba töltött vegyes rizs
Egytálétel, Könnyű
Vesebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes