Zabkorpás zöldbableves
Hozzávalók:
- 20 dkg zöldbab
- 20 dkg sárgarépa
- 3 petrezselyem gyökere és levele
- 5 dkg zabkorpa
- 1dl 12%-os tejföl
- tengeri só
Elkészítés:
A feldarabolt zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet (levelét és gyökerét is) főzd meg enyhén sós vízbe. Amikor megpuhult, add hozzá a zabkorpát és a tejfölt.
Hasonló receptek
Spárgakrémleves másként
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Gluténmentes
Pudingos gyümölcsleves
Leves, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Mexikói zöldségleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes