Zabkorpás zöldbableves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg zöldbab
  • 20 dkg sárgarépa
  • 3 petrezselyem gyökere és levele
  • 5 dkg zabkorpa
  • 1dl 12%-os tejföl
  • tengeri só

Elkészítés:

A feldarabolt zöldbabot, sárgarépát, petrezselymet (levelét és gyökerét is) főzd meg enyhén sós vízbe. Amikor megpuhult, add hozzá a zabkorpát és a tejfölt.

Hasonló receptek

Nyár végi leves

Leves, Közepes

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Szalonnás kelbimbóleves

Leves, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Francia hagymaleves (1 személyre)

Leves, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: