Cseresznyés jégdesszert
Hozzávalók:
- 35 dkg cseresznye
- 5 dl aludttej vagy joghurt
- 6 evőkanál zabpehely
- 4 gombóc vanilia fagylalt
Elkészítés:
A cseresznyét mossuk meg és magozzuk ki. Turmixgépben pépesítsük, majd apránként adjuk hozzá az aludttejet, a zabpelyhet és a fagylaltot. Töltsük poharakba és tegyük hűtőszekrénybe 1 órára. Ízlés szerint cukrozott tejszínhabbal is díszíthetjük. a cseresznyét pépesítés előtt áztassuk cseresznyepálinkába
Hasonló receptek
Túró kocka
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes
Rafaello szelet
Desszert, Közepes
Hízókúra, Mogyorómentes
Duna hullám
Desszert, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes