Zabkorpás muffin

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 csomag zabkorpa
  • 1 csomag sütőpor
  • 15 dkg mazsola
  • 10 dkg durvára vágott dió
  • 1 kávéskanál fahéj
  • 2dl tej
  • 2dl szűrt almalé
  • 1 apróra vágott alma
  • 1dl méz
  • 0,5dl olaj
  • fél csomag tortadara

Elkészítés:

A muffinformákat kiolajozzuk vagy papírral kibéleljük. A diót durvára vágjuk, az almát megtisztítjuk, felaprítjuk. A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, majd félig a muffinformákba kanalazzuk. Állni hagyjuk 5-10 percig a formákban, hogy meg tudjon dagadni a zabkorpa, addig a sütőt közepes hőfokra előmelegítjük. 15-20 perc alatt tűpróbáig sütjük.

Hasonló receptek

Olasz lepény

Tésztaféle, Könnyű

Keringési problémák, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Juhtúrós galuska

Tésztaféle, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Túrós derelye zabkorpából

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: