Csirkegombóc

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 200 g főtt csirkehús
  • 1 tojás
  • petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál zabpehely (20g)

Elkészítés:

A csirkehúst bőröstől megdaráljuk, elkeverjük a tojássárgájával, apróra vágott petrezselyemzölddel. Hozzáadjuk a zabpelyhet és a felvert tojást könnyedén belekeverjük. 4 gombócot formázunk. Forrásban lévő sós vízben addig főzzük a gombócokat, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, majd leszűrjük.

Hasonló receptek

Vörösboros hátszín

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Göngyölt pulykamell

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Hawai csirkemell

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Crohn, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: