Tönköly pástétom
Hozzávalók:
- 20 dkg tönköly
- 10 dkg margarin
- ízlés szerint só
- szerecsendió-virág por
- szegfűbors
- borsikafű poralakban
- lestyánpor.
Elkészítés:
A tönkölyt előző este beáztatjuk, megfőzzük, fedő alatt duzzasztjuk. Húsdarálón ledaráljuk, a fűszerekkel, margarinnal kikeverjük. Zöldségfélével fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Fahéjas almalekvár
Egyéb, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Alma csatni 2.
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Vegyes ecetes savanyúság
Egyéb, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes