Tönköly pástétom
Hozzávalók:
- 20 dkg tönköly
- 10 dkg margarin
- ízlés szerint só
- szerecsendió-virág por
- szegfűbors
- borsikafű poralakban
- lestyánpor.
Elkészítés:
A tönkölyt előző este beáztatjuk, megfőzzük, fedő alatt duzzasztjuk. Húsdarálón ledaráljuk, a fűszerekkel, margarinnal kikeverjük. Zöldségfélével fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Narancs-sütőtök lekvár
Egyéb, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Körte csatni mazsolával és dióval
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Alma csatni 2.
Egyéb, Közepes
Gluténmentes, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes