Sajtos táskácskák

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 4 személyre: 50 dkg pizzatészta
  • 15 dkg ricotta sajt
  • 15 dkg parmezán sajt
  • 15 dkg juhsajt
  • 3 szárított paradicsom
  • 2 evőkanál fekete olívabogyó
  • fél csokor snidling
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 tojás
  • őrölt bors

Elkészítés:

A tésztát oszd négy egyforma részre, majd lisztezett deszkán nyújtsd fél centiméteres vastagságúra. A sajtokat reszeld meg, a szárított paradicsomot vágd apróra és keverd össze. Add hozzá a felszeletelt olívabogyót, az apróra vágott snidlinget, gyúrd egyneművé, majd oszd négy részre. Tetejüket hintsd meg sóval, őrölt borssal. A tészta széleit kend meg tojásokkal, négyfelől hajtsd a krémre, majd helyezd sütőlemezre. Tetejüket kend le olívaolajjal, szórd megreszelt parmezán sajttal, majd forró sütőben, 240 fokon, negyed órán át süsd.

Hasonló receptek

Gibannyica (szerb rétes)

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes

Sajtos rudak

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Juhtúrós galuska

Tésztaféle, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: