Raviolis leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg mirelit spenót
  • 20 dkg hámozott paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál (petrezselyem
  • zeller
  • kapor) zöldfűszer
  • 1 liter zöldségleves (leveskockából)
  • 40 dkg ravioli tészta
  • 2 evőkanál apróra vágott turbolya
  • 4 evőkanál parmezán sajt (reszelt)
  • őrölt bors

Elkészítés:

A spenótot felolvasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott paradicsomokat levükkel együtt. Sóval, borssal ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát és a zöldfűszert. Lefedve 10 percig pároljuk. A levest lábosba öntjük, felforraljuk és a raviolit ebben előírás szerint megfőzzük. Belekeverjük a spenótot meg a turbolyát és még 2 percig főzzük. Tányérokra osztjuk és a parmezánnal megszórjuk.

Hasonló receptek

Tejfölös gombaleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hamis gulyásleves

Leves, Közepes

Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Narancsos sárgarépaleves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: