Raviolis leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg mirelit spenót
  • 20 dkg hámozott paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál (petrezselyem
  • zeller
  • kapor) zöldfűszer
  • 1 liter zöldségleves (leveskockából)
  • 40 dkg ravioli tészta
  • 2 evőkanál apróra vágott turbolya
  • 4 evőkanál parmezán sajt (reszelt)
  • őrölt bors

Elkészítés:

A spenótot felolvasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott paradicsomokat levükkel együtt. Sóval, borssal ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát és a zöldfűszert. Lefedve 10 percig pároljuk. A levest lábosba öntjük, felforraljuk és a raviolit ebben előírás szerint megfőzzük. Belekeverjük a spenótot meg a turbolyát és még 2 percig főzzük. Tányérokra osztjuk és a parmezánnal megszórjuk.

Hasonló receptek

Brokkoli krémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Paszternák krémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mazsolás borkrémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: