Raviolis leves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg mirelit spenót
  • 20 dkg hámozott paradicsom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál (petrezselyem
  • zeller
  • kapor) zöldfűszer
  • 1 liter zöldségleves (leveskockából)
  • 40 dkg ravioli tészta
  • 2 evőkanál apróra vágott turbolya
  • 4 evőkanál parmezán sajt (reszelt)
  • őrölt bors

Elkészítés:

A spenótot felolvasztjuk. Hozzáadjuk a zúzott paradicsomokat levükkel együtt. Sóval, borssal ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát és a zöldfűszert. Lefedve 10 percig pároljuk. A levest lábosba öntjük, felforraljuk és a raviolit ebben előírás szerint megfőzzük. Belekeverjük a spenótot meg a turbolyát és még 2 percig főzzük. Tányérokra osztjuk és a parmezánnal megszórjuk.

Hasonló receptek

Hideg leves kétféle dinnyéből

Leves, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Sajtkrémleves

Leves, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Nyári paprikaleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: