Halas kapros ragu
Hozzávalók:
- 1 nagyobb csokor kapor
- 2 dl tejszín (vagy tejföl)
- 2 konzerves aprított tonhal
- egy csomag vékony tészta
- 1 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál olaj
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítés:
Közepes lángon felhevítjük az olajt, beletesszük az aprított halkonzervet és enyhén átpárologtatjuk. Majd hozzáadjuk a tejszínnel vagy tejföllel elkevert pirospaprikát, majd a kaprot a citromlevet és ízlés szerin sózzuk és borsozzuk. Folytonos kavargatás mellett megvárjuk, míg az ízek összefőnek. Majd hozzákeverjük a megfőtt tésztához.
Hasonló receptek
Gombás halfilé
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Királypaéacsinta
Húsétel, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Libamáj római tálban
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes