Halas kapros ragu

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb csokor kapor
  • 2 dl tejszín (vagy tejföl)
  • 2 konzerves aprított tonhal
  • egy csomag vékony tészta
  • 1 evőkanál citromlé
  • 2 evőkanál olaj
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítés:

Közepes lángon felhevítjük az olajt, beletesszük az aprított halkonzervet és enyhén átpárologtatjuk. Majd hozzáadjuk a tejszínnel vagy tejföllel elkevert pirospaprikát, majd a kaprot a citromlevet és ízlés szerin sózzuk és borsozzuk. Folytonos kavargatás mellett megvárjuk, míg az ízek összefőnek. Majd hozzákeverjük a megfőtt tésztához.

Hasonló receptek

Gombás halfilé

Húsétel, Könnyű

Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Királypaéacsinta

Húsétel, Könnyű

Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Libamáj római tálban

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: