Halas kapros ragu
Hozzávalók:
- 1 nagyobb csokor kapor
- 2 dl tejszín (vagy tejföl)
- 2 konzerves aprított tonhal
- egy csomag vékony tészta
- 1 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál olaj
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítés:
Közepes lángon felhevítjük az olajt, beletesszük az aprított halkonzervet és enyhén átpárologtatjuk. Majd hozzáadjuk a tejszínnel vagy tejföllel elkevert pirospaprikát, majd a kaprot a citromlevet és ízlés szerin sózzuk és borsozzuk. Folytonos kavargatás mellett megvárjuk, míg az ízek összefőnek. Majd hozzákeverjük a megfőtt tésztához.
Hasonló receptek
Almával és sörrel sült csirke
Húsétel, Közepes
Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tonhalcsíkok mogyorós zabpehelyben
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Cukormentes
Májas lepény
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes